fbpx

Mąka z owsa BIO – stopień przesiania 2

Ożyw swoje wypieki.

Mąkę z owsa produkujemy w 100% z ekologicznego ziarna.

Cały proces przebiega w sposób tradycyjny.

Co znajdziesz w mące z owsa BIO – stopień przesiania 2?

Mąkę z owsa produkujemy w 100% z ekologicznego ziarna. Cały proces przebiega w sposób tradycyjny. To znaczy, że świeże ziarna samopszy mielimy samodzielnie w naszym zakładzie. Wykorzystujemy w tym celu młyn wolnoobrotowy z kamiennymi żarnami. Pozwala nam to kontrolować cały proces produkcji i końcową jakość produktu.

Mąka z owsa  BIO 2 giego  stopnia przesiania, Idealna jako wzbogacający dodatek do wypieków. Jest bogaty w łatwo przyswajalne tłuszcze i proteiny, a także w wapń, żelazo, fosfor, jod, witaminy z grupy B i witaminę E.

Mąka z owsa BIO (700g) – stopień przesiania 2

Mąkę z owsa produkujemy w 100% z ekologicznego ziarna. Cały proces przebiega w sposób tradycyjny. To znaczy, że świeże ziarna samopszy mielimy samodzielnie w naszym zakładzie. Wykorzystujemy w tym celu młyn wolnoobrotowy z kamiennymi żarnami. Pozwala nam to kontrolować cały proces produkcji i końcową jakość produktu.

Mąka z owsa  BIO 2 giego  stopnia przesiania, Idealna jako wzbogacający dodatek do wypieków. Jest bogaty w łatwo przyswajalne tłuszcze i proteiny, a także w wapń, żelazo, fosfor, jod, witaminy z grupy B i witaminę E.