
Masło kokosowe
Masło kokosowe ma wiele zastosowań, m.in.: jest idealne do regeneracji po wysiłku fizycznym, jako zdrowy „krem” dla dzieci oraz dodatek do kawy czy sorbetów. Surowiec, z którego wytwarzamy masło kokosowe nie zawiera alergenów, nie był konserwowany ani modyfikowany chemicznie, nie został też poddany działaniu promieniowania jonizucjącego.

KOKOS WŁAŚCIWY
- źródło nasyconych średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych (MCT), które w przeciwieństwie do długołańcuchowych kwasów tłuszczowych (tłuszcze zwierzęce-LCT) nie wymagają obecności enzymów oraz żółci i stanowią szybkie źródło energii
- może być pomocny przy odchudzaniu, obniżaniu ciśnienia tętniczego, poziomu cholesterolu, może chronić nas również przed próchnicą i pleśniawkami
To w 100% naturalne i pozyskane tylko z kokosów słodkie “smarowidło” z dużą zawartością potasu, magnezu, fosforu oraz innych cennych minerałów i witamin.
Jest idealne do regeneracji po wysiłku fizycznym, to również zdrowy “krem” dla dzieci… i nie tylko.
Jest doskonałe jako dodatek do kawy, sorbetów. Ma również wiele innych zastosowań.
Oleje Prozdrowotne
Produkty Kokosowe
Oleje kuchenne
Mąki
Masła i smarowidła
Dla ciała i domu
Suplementy